Кіно, що мотивує

Сьогодні ми вирішили побалакати на тему кіно. Існує мільйони кінострічок у всіх можливих і неможливих напрямках, та ,враховуючи тематику нашого блогу, добірку ми вирішили зробити на тему працевлаштування та мотивації.

І відібрали ми 6 стрічок, багато з яких засновані на реальних подіях:

«Дуель братів. Історія Adidas і Puma» (2016) – мабуть один з найяскравіших прикладів протистояння ідейного автора з маркетологом. В той момент, коли ці дві ролі перестають бути командою – успішна компанія потерпає крах. У доповнення до розбіжностей у баченні ведення бізнесу, втручається і особисте життя, і політичні погляди. Багатогранна драма, що дійсно вартує уваги.

«Засновник» (2016) – ще один фільм, заснований на реальних подіях. У цій картині мова йде про засновника імперії Макдональдс Рея Крока. Роберт Кіосакі в своїй книжці «Багатий тато, бідний тато» наводить приклад Крока у контексті розуміння своєї професії та свого бізнесу. Професія Крока якою була, такою і залишилася – він торгівець, а його бізнес – ні, як не дивно, не бургери – нерухомість. Історія побудови однієї з найбільших корпорацій-власниць нерухомості зачіпає з перших хвилин і не відпускає до остатньої миті.

«Приховані фігури» (2017) – номінант на багато кінопремій, цей фільм теж зачіпає реальні події, що не може не надихати. Історія про трьох темношкірих робітниць НАСА, що не піддавалися притисканням з боку колег, не залишить байдужим нікого. У фільмі підіймається багато гострих соціальних питань, та з точки зору мотивації, цілеспрямованості та вміння адаптуватися і перетворювати перепони на перевагу – один з найкращих для перегляду фільмів.

«У гонитві за щастям» (2006) – стара та дуже світла мотивуюча біографічна стрічка. В ній є все: відчайдушність і надія, незламність духу і цілеспрямованість, віра в себе і непокірність. А маленький Джейден Сміт надає цьому фільму особливої чарівності, що вже став класикою. Тому 100% рекомендовано до перегляду.

«Стажери» (2013) – мрієш працювати у Google? Ось і головні герої фільму мріють туди влаштуватись. Будучи звільненими зі старої роботи, два досвідчених продавця залишаються «за бортом» а вимушені адаптуватися і знаходити своє місце у цифровому столітті. Легка та невимушена комедія, що підбадьорить і підніме настрій навіть тим, хто давно вже в пошуку роботи чи боїться ризикнути і виявитися не підходящим.

«Соціальна мережа» (2010) – це історія створення ще одного гіганта сучасності – Facebook- соціальної мережі, що розвернула потік суспільного життя у цілковито нове русло. Варто зауважити, що ніхто зі співробітників чи персоналу Facebook, включно з Марком Цукербергом, не брав участі у створенні картини. Але це не завадило їй стати гучною подією у світі кінематографу. Декілька сюжетних ліній з оповідачами, що не залежні один від одного, розповідають свою, іноді таку різну, правду створення сайту, що і зараз попадає у центр скандальних подій.

Існує ще багато гідних стрічок, що мотивують та надихають на кар’єрний успіх, та ми постаралися зібрати найяскравіше. Залишайся з нами, попереду ще багато надихаючого!

Автор: Ніка Мусаєва

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами