Найкращі книги з маркетингу для початківців

Сьогодні маркетинг є однією з найпопулярніших сфер серед молодих спеціалістів. І це не дивно, адже щодня тисячі компаній виборюють увагу та прихильність споживачів. Вони намагаються вижити в жорстокій конкуренції та завоювати першість на ринку. Саме тому на сайтах з пошуку роботи все частіше можна побачити пропозиції щодо роботи маркетологом в різних компаніях та організаціях.

Ми впевнені, що перед тобою колись поставало питання: «А чи варто мені починати свою діяльність в цій сфері?» Ми схильні відповісти: “Однозначно так!” Адже навіть якщо тобі й не припаде до душі просування певних продуктів, то ти точно здобудеш корисні навички для будь-якої роботи та навіть буденного життя. 

Але перед тим як починати своє навчання та ставати на кар’єрну стежину маркетолога, радимо тобі прочитати кілька книжок, що занурять у цю атмосферу, дадуть кілька корисних порад та точно полегшать твоє життя. Впевнені, що ти знайдеш чим поповнити свою книжкову полицю!

«Мислення швидке й повільне», Деніел Канеман 

Ця книга давно стала однією з найпопулярніших в усьому світі. На її сторінках автор розповідає як думки впливають на наше життя, чому ми часто не дооцінюємо наші щоденні роздуми, як ми робимо вибір. Деніел ділить мислення на два види — швидке та повільне. І саме ця класифікація допоможе тобі використовувати людську природу для досягнення власних цілей. Також автор навчає виходити з будь-яких кризових ситуацій переможцем

«Десять смертних гріхів маркетингу», Філіп Котлер 

Усі ми боїмося робити помилки. І недарма, адже часто вони можуть стати фатальними. Особливо, якщо це стосується сфери маркетингу та просування. Філіп Котлер багато років досліджував ринок та найрізноманітніші маркетингові стратегії. І на основі цього написав книгу, де описує найпоширеніші помилки, яких припускаються спеціалісти. Видання допоможе тобі уникнути провалів та привести компанію до успіху.

«7 навичок високоефективних професіоналів мережевого маркетингу», Стівен Кові 

Ця книга навчить правильно організовувати роботу в команді, розповість як працювати продуктивно та ефективно. Ти отримаєш перелік навичок, які обов’язково потрібно розвивати в собі для успішної кар’єри у маркетингу. А ще книга має приємний бонус — практичні завдання після кожного розділу. 

«Від хорошого до величного. Чому одні компанії пробиваються, а інші — ні», Джим Коллінз

Якщо 10 людей попросити назвати компанії, що першими спадають їм на думку, то найімовірніше у списку кожної людини буде багато збігів. У цій книзі автор розповідає секрети як же ж потрапити у цей список найкращих та найпопулярніших. Джим Коллінз проаналізував десятки компаній та визначив умови для успіху. У книзі наведені не лише факти та аналітика, але й змістовні висновки автора. 

Обирай якусь з наших рекомендацій та хутчіше біжи в книгарню. Вдосконалюйся кожного дня, адже професіонали не втомлюються вчитись. До речі, це ти можеш зробити на курсах від STUD-POINT. Ми хочемо, щоб ти вчився у професіоналів і тому розробляємо якісні курси з найактуальнішим наповненням. Детальніше про доступні курси дивись на сайті. 

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами