Як ставити цілі на 2022 рік?

Розпочати Новий Рік продуктивно виходить не всім, бо всі ми розуміємо силу святкування. Але бажання це зробити є у кожного, хто прагне досягти вершин і реалізувати себе.

Дуже часто ми, наповнені ентузіазмом, записуємо безліч цілей на початку року, і вже через декілька тижнів вони забуваються. Тому ми пропонуємо свідоме розставлення пріоритетів у житті, які варто робити, бо “ХОЧУ”, а не “ТРЕБА”. Тепер тримайте поради, як ставити цілі на 2022 рік.

Власні бажання

Тут вам необхідно залишитись наодинці з собою і поринути всередину власних бажань. Згадайте, що найбільше вам приносить задоволення. Можливо, це робота руками: шиття, малювання чи робота з деревиною. Чи вам подобається працювати головою і застосовувати свої знання на практиці. Верстання сайтів, дизайн картинок, написання текстів. Тепер спробуйте закарбувати це бажання у себе в пам’яті. Створіть короткий план чого б вам хотілось досягти з цим вмінням. Так ваша ціль точно не забудеться, адже викликає у вас радість та задоволення.

Незвідані бажання

Мабуть, у кожного є те, чого він ще ніколи не робив. І нехай цілі на 2022 рік матимуть одну, яка принесе новизну у ваше життя. Раніше ми писали про те, що нові заняття допомагають розвивати мозок. То чому б не поєднати приємне з корисним і отримувати задоволення від незвіданого раніше.

Необхідні бажання

Відомий есеїст та поет Ральф Водло Емерсон сказав: “Скільки в людині доброти ー стільки в ній і життя”. Ми знаємо, як у світі є безліч прекрасного і навпаки. Хтось має вибір, що обрати їсти, а інший не має їжі. Тому наша комнада прагне ще раз нагадати наскільки важливо ділитись добром з навколишнім світом. Зараз ми маємо можливості, тепер справа за бажанням. Ви, наші читаті, наполегливі та рішучі можете реалізувати себе, як відповідальний волотер чи донор. Стати тим, хто розповідаємо про потреби інших і цим їм допомагає. Тут писали, які є способи аби це зробити. Також є можливість доєднатись і до онлайн-благодійності.

Зараз команда STUD-POINT проводить благодійний аукціон, який спрямований на розвиток бренду роботодавця. Що це означає? Ми отримуємо мерч від крутих компаній, проводимо аукціон і отримані кошти витрачаємо на Ніжинський будинок-інтернат. Разом з 2011 року ми показуємо себе соціально-відповідальною компанією, яка не тільки каже, а й робить. Тому це прекрасна можливість аби почати 2022 рік з доброї справи. Долучитись можна за посиланням.

Неочікувані бажання

Такі звичайно підходять не кожному, але раз у житті спробувати можна. Суть полягає у непідготовленому відпочинку чи дії. Нехай це буде раптова поїздка закордон, похід в гори, неочікуваний приїзд до батьків чи стрибок з парашуту (для справжніх екстремалів). Наше життя створене для того аби проживати його, а не виживати. 

Нехай 2022 рік стане для вас новою можливістю спробувати незвідане, бажане, необхідне та неочікуване. Надасть вам сил творити власну історію життя, яка буде складатись лише з ваших “ХОЧУ”.  

З вірою у ваш успіх, команда STUD-POINT!

Авторка Перчун Анна

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами