Як побудувати кар’єру в Procter&Gamble: історія з перших уст

«Робити кожен день особливим», – це девіз однієї з найуспішніших міжнародних компаній Procter&Gamble. Тут не дискримінують за віком чи статтю, расою або релігією, гендерною ідентичністю чи сексуальною орієнтацією. А ще постійно співпрацюють з молодими талантами та організовують програми стажувань. Сміливий, корисний, з лідерськими навичками, підприємливий, винахідливий, – ось характеристики, які роботодавець цінує в кожному співробітнику найбільше.

Здається, перший робочий день – найстрашніше, що може бути для нового члена команди. Але в P&G до адаптації працівників ставляться інакше. Так, Day 1 завжди викликає хвилювання і у випускника, який тільки-но отримав свій диплом, і у досвідченого спеціаліста, який, здавалося б, вже вміє і знає все. Початок кар’єри тут починається з усвідомлення, що ви робите щось важливе, впливаєте на світ, бренди компанії та свій професійний шлях.

Щороку виробничі підприємства Procter&Gamble беруть на стажування студентів-інженерів 3-6 курсів, таким чином залучаючи їх до роботи над цікавими проєктами в галузі керування виробництвом.

Що робить Process Enginner Trainee?

  • контролює виробничий процес (надійність, безпека та якість продукції);
  • аналізує виробничі показники та складає плани з їх покращення;
  • керує проєктами, які направлені на покращення виробничих, інженерних, логістичних процесів;
  • координує закупівлю обладнання і основних запчастин відповідно до потреб бізнесу.

Вимоги до стажерів:

  • студент/-ка STEM 3-6 курсів;
  • вільне володіння англійською мовою;
  • сильні лідерські якості та інноваційність;
  • хороші навички комунікації.

Стажерка Марія розповідає, отримує неймовірне задоволення від результатів роботи команди щодня. Трохи більше року знадобилося дівчині, щоб від junior-спеціалістки піднятися до посади начальниці виробничої дільниці та менеджерки понад 30 співробітників.

З першого дня свого стажування я займалась проєктами, які мають реальний вплив на бізнес, отримувала багато практичних технічних навичок оперування лінією. Я була вражена тим, що моя робота надзвичайно важлива для цілої компанії, бо підвищувала нашу продуктивність і зменшувала тривалість зупинок виробництва.

Для мене важливо, щоб задачі були різноманітні, нерутинні. Класно, коли кожен твій робочий день несхожий на попередній. Рада, що працюю саме в P&G, бо тут займаються не лише постійним вдосконаленням систем і технологій, а й розвитком співробітників, дають змогу всім постійно пробувати щось нове, відкривати в собі нові таланти.

Щодня я починаю роботу з впевненістю, що зроблю шось по-справжньому значиме для мого персонального розвитку та успішної роботи всієї компанії. Чим більше я дізнаюся нового та навчаюся, тим важливіші та впливовіші проєкти отримую, – ділиться своїми враженнями Марія.

Хочеш і ти долучитися до команди Рrocter&Gamble? Не зволікай, швидше переходь на сайт компанії і шукай найсвіжіші вакансії, можливості та стажування. І пам’ятай, ти завжди можеш більше!

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами