Як успішно пройти шлях стажера у ZONE3000

У кожної людини свій кар’єрний шлях, однак саме цей досвід робить нас унікальними. Ми вирішили запитати спеціалістів, які співпрацюють з ZONE3000, як вони починали свою кар’єру у компанії та продовжили її поза офісом.Відповісти на декілька запитань погодився Іван Троян – спеціаліст з львівської Domains тіми, а також за сумісництвом супервізор того ж напряму. Майже 3 роки Іван є частиною дружньої команди професіоналів, пройшовши шлях від початківця до досвідченого спеціаліста та наставника.

– Це твоє перше місце роботи? 

Ні, не перше. Раніше я працював викладачем англійської на курсах іноземних мов. Я добре знаю граматику, а це головна умова для проходження на позицію CS Specialist. 

– Як ти дізнався про ZONE3000?

Одразу з декількох ресурсів. Ще під час навчання у Львівській політехніці я почав шукати роботу, яка б підійшла студенту. На одному з джоб-порталів натрапив на інформацію про ZONE3000. Згодом дізнався ще більше від HR-ів, які приходили до нас в універ. А ось остаточно спробувати свої сили вирішив після розповіді одногрупника.

– Розкажи про своє професійне навчання. Чи було тобі складно? Чи знав ти щось про домени та хостинг до старту кар’єри?

Моя професійна підготовка тривала два місяці – спершу тренінг, а потмі супервізія. Тоді про домени і хостинг я знав лише загальну інформацію, яка, як на мене, зараз відома майже кожній прогресивній людині. Мені було цікаво дізнаватися нове, навчатися і розвиватися. Окрім технічних знань, я отримав чудову особисту підготовку, адже soft skills також є важливими на позиції Customer Support Specialist.

– Як трекався успіх проходження твого навчання?

Під час тренінгу ми щотижня проходили тест, щоб відслідкувати прогрес або регрес і зробити контроль знань. На супервізії було лише два тести, однак щодня ми отримували фідбек, який допомогав відстежувати свій розвиток.

– Чи є у тебе нові цілі всередині компанії? Які тут є можливості?

Я завжди ставлю перед собою мету розвиватися і вдосконалюватися. Одним з моїх бажань було перейти у тренінг-центр на посаду супервайзера. Довгий час я вагався, вважаючи, що потрібно набратися більше досвіду. Зовсім нещодавно спробував себе у ролі Part-Time Supervisor і мені сподобалося. Так мій професійний шлях отримав новий виток. Звичайно, на цьому я не зупиняюся і рухатимуся далі у своїй професійній діяльності.

Що ж, ми впевнені, що в Івана усе вийде, адже компанія ZONE3000 постійно підтримує амбіційних спеціалістів та дає можливості для кар’єрного й особистісного розвитку. 

Маємо ще одну чудову новину! Ти також можеш спробувати себе на позиції Customer Support Specialist! Зараз ZONE3000 відкрила вакансію на цю посаду одразу в трьох містах – Харкові, Дніпрі та Львові. Надсилай своє резюме і чекай на відповідь рекрутера.

Тобі сюди, якщо ти з Харкова.

Живеш у Львові? Тицяй сюди!

Хочеш працювати у Дніпрі? Анкета тут.

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами