Як буде виглядати твоє резюме, якщо…

Резюме — тема № 1 на більшості ресурсів, що пишуть про кар’єру. І це не дивно, адже саме це є першим кроком для отримання бажаної та цікавої роботи. Це ніби перша ниточка, що поєднує тебе та твого майбутнього роботодавця. Тому в мережі можна знайти купу порад як же створити ідеальне резюме. І тут ми теж часто розповідаємо як можна його покращити, додавши кілька цікавих пунктів, а що навпаки варто видалити назавжди. Але сьогодні ми хочемо розповісти яких змін може зазнати твоє резюме, якщо ти зробиш кілька простих кроків.

Якщо не будеш створювати резюме у Word…

А надаси перевагу Canva або VistaCreate, тоді твоє резюме однозначно стане набагато цікавішим та читабельнішим. Останнє є найбільш важливим, адже якщо HR не бачить одразу потрібну йому інформації, твоя заявка буде довго чекати свого часу в якійсь з тек на робочому столі або у смітнику.

Якщо пройдеш кілька курсів…

То знатимеш, що класного написати в графу «освіта». А ще ти точно здобудеш актуальні знання та корисні навички. Допомогти з цим тобі можуть безкоштовні ресурси з тисячами пропозицій відеокурсів та найрізноманітніших лекцій. Ну і звичайно, ти завжди можеш обрати наші перевірені та якісні курси STUD-POINT.

Якщо будеш долучатися до різних стажувань та волонтерств…

Отримаєш той самий досвід, про який тебе питають на всіх можливих співбесідах. Регулярно перевіряй найрізноманітніші канали з можливостями, там постійно публікують десятки пропозицій для участі в крутих проєктах. А якщо бажаєш отримати досвід у визначеній компанії, тоді регулярно переглядай їх сайт, там завжди є актуальні вакансії та пропозиції що до стажування або менторства. 

Якщо почнеш вказувати в резюме свої хобі та інтереси…

Тоді роботодавець побачить в тобі цікаву та різносторонню людину, яка може бути корисною у кількох напрямках одразу! Пам’ятай, що у компанію приймають не роботів, а живих людей. HR-у важливо знати чим ти живеш, окрім роботи. Адже від цього залежить командна атмосфера.

 Якщо не хочеш, щоб тебе оцінювали по зовнішності або по віку…

Тоді просто не додавай фото до свого резюме та не вказуй свій вік! Це цілком звичайна практика закордоном, яку скоро підхоплять і в Україні. Пам’ятай, що важлива не твоя зовнішність і вік, а те що ти дійсно вмієш робити гарно та якісно. 
Постійно вдосконалюйся та ніколи не опускай руки попри будь-які невдачі. А команда STUD-POINT завжди допоможе знайти відповіді на всі твої питання!

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами