Соціальна діяльність STUD-POINT

У цій статті ви дізнаєтесь, якими соціальними проектами займається STUD-POINT. Якій діяльності наш центр талантів присвячує мінімум 10% свого часу? Як особисто ви можете долучитися до підтримки наших соціальних проектів? А ще поговоримо про те, що цікавого для студентів STUD-POINT та «Дія»

Усі ви знаєте STUD-POINT як компанію, яка проводить безліч освітніх проектів і допомагає студентам знайти своє кар’єрне щастя. І, справді, на це ми витрачаємо 90% нашого часу. Інші 10% становить соціальна діяльність. На сьогоднішньому етапі розвитку, STUD-POINT має два соціальні проекти.

Перший – благодійний аукціон, який ми проводимо уже кілька років. Його мета – збір коштів на потреби дитячого будинку.

Соціальний аукціон «Бренд роботодавця»

це благодійний проект компанії STUDPOINT, який об’єднує ініціативи бізнесу та потреби суспільства

Безпосередньо соціальний аукціон ми плануємо провести у грудні. А от відвозити все необхідне в дитячий будинок будемо на початку наступного року – у січні. Зараз ми вирішуємо, якому саме закладу хотіли б допомогти. Потім будемо погоджувати із ним, що саме потрібно закупити, щоб зрозуміти, скільки коштів для цього необхідно.

Етапи проведення:

  1. Реєстрація компаній-учасників та збір благодійних внесків. Збирати необхідну суму ми будемо не тільки за рахунок продажу лотів. Окремі грошові внески будуть здійснені тими компаніями, які захочуть стати нашими спонсорами у цьому проекті;
  2. Проведення онлайн-аукціону у соцмережах. Ми створимо лоти із брендованих речей компаній-учасників. Таким чином, усі охочі зможуть прийняти участь і допомогти дітям.
  3. Підбиття підсумків, закупка необхідних речей для дитбудинку і відправка лотів. Після проведення аукціону ми проаналізуємо, скільки коштів вдалося зібрати і що саме потрібно на них купити. А також відправимо лоти всім учасникам, як їх придбали.
  4. Поїздка до дитячого будинку. Як уже було зазначено, вона відбудеться в січні. ЇЇ мета – передати не тільки те, що закупили на зібрані кошти, а й поспілкуватися і просто весело провести час із дітьми.

Цим проектом ми хочемо показати, що допомагати тим, хто цього потребує не тільки легко, але і корисно та цікаво. Але наша соціальна діяльність не закінчується.

Другий проект – відносно новий для нас і є одним із шляхів досягнення нашої місії – створити 1 000 000 кар’єрних історій.

Створення студентського хабу

повноцінний довгостроковий проект створенню сучасного студентського хабу на базі однієї із київських бібліотек

Протягом останнього року ми досліджували таке поняття як «коворкінг» чи «студентські хаби» в університетах. І прийшли до висновку, що в період пандемії створювати такі речі немає сенсу. Бо всі ВИШі закриваються на дистанційне навчання і більшість студентів їдуть додому.

Проте нічого вічного не буває. І пандемія так само колись закінчиться. Тому наступні три роки соціальна діяльність STUD-POINT буде спрямована, у тому числі, на розробку студентського хабу в одній із київських бібліотек спільно із державним проектом «Дія» . Зараз ми на етапі вибору бібліотеки, на базі якої ми будемо це робити. А після цього будемо складати план реалізації, бюджет і пошук спонсорів. Ми плануємо перетворити обраний заклад одночасно на техно-хаб, інноваційний хаб і коворкінг для студентів для проведення різних активностей. Тобто це буде такий собі action-place.

Що студенти зможуть там робити?

  • працювати;
  • розвиватися;
  • проходити різні тренінги, навчання;
  • самі організовувати і проводити заходи.

Компанії, в свою чергу, зможуть створювати свої інноваційні центри або лабораторії, щоб приваблювати студентів та викладачів. STUD-POINT радо допомагатиме їм у цьому. Мета хабу – дати потужний поштовх для створення інновацій, нових технологій, а також пошуку нових рішень.

До речі, ось у цій статті можна дізнатися більше про те, які можливості дає “Дія” для студентів.

У підсумку можемо сказати, що соціальна діяльність STUD-POINT спрямована як на благодійні цілі, так і на досягнення нашої головної мети – допомогти студентам знайти роботу мрії тут – в Україні.

Статтю створено у співавторстві Володимира Швеця та Катерини Макухи

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email
Ми почали прямий етер!
Приєднуйся до нас

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами