ІТ-марафон в стилі аніме від НТУ «ХПІ»

ІТ-марафон в стилі аніме від НТУ «ХПІ»
Нещодавно відбувся мінімарафон у студентів НТУ «ХПІ» в стилі аніме. Поєднання технологій та мистецтва привернуло увагу багатьох людей. Ми дізналися більше про цей проєкт та ділимось з тобою.

Як проходив марафон?  

У мінімарафоні «День анімешника» брали участь студенти кафедри комп’ютерної інженерії та програмування. Вони представили свої проєкти, які містили елементи анімації та відповідали стилістиці аніме. Біля півсотні студентів створювали персонажів із використанням штучного інтелекту, професійних програм комп’ютерної графіки та розробляли ігри.

Чому присвячено марафон?

Захід був присвячений Всесвітньому дню анімешника, який відзначається 11 квітня. Анімаційні відео студентів занурили глядачів у світ аніме та програмування. У них студенти кафедри комп’ютерної інженерії та програмування ХПІ продемонстрували свій рівень професійних знань та мистецтва.

Напрями проєктів мінімарафону були присвячені:

  • створенню персонажів з використанням штучного інтелекту та 3D моделювання;
  • створенню постера із зображенням улюблених анімаційних персонажів із використанням векторної графіки;
  • розробці елементів комп’ютерної гри на основі Unreal Engine та Unity.

Студенти мали можливість показати не тільки технологічні навички, яким вони навчаються, а й ще дати волю фантазії та заглибитись у мистецтво. Дійсно цікавий проєкт, який відкриває нові можливості.

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами