“У нас є історія – але ми зосереджені на майбутньому”, – KPMG

“У нас є історія - але ми зосереджені на майбутньому”, - KPMG
Багато сьогодні відомих компаній пройшли важкий та довгий шлях до успіху. І часто ставалось так, що всі процеси доводилось вивчати самостійно або йти наосліп. Створити велику компанію з потенціалом вдосконалення – справді завдання непросте. І чи не було б простіше побудувати бізнес у команді з досвідченими професіоналами? Абсолютно так!

Саме для цього існують такі компанії як KPMG. Це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські та консультаційні послуги з податкових, юридичних та фінансових питань. Вони допомагають підприємствам покращувати результативність діяльності, керувати ризиками та підвищувати вартість бізнесу. 

Таким чином KPMG допомагає компаніям підвищити продуктивність та вивести підприємство на новий рівень розвитку. Тобто без зайвих питань стати успішною компанією! 

В Україні KPMG надає послуги провідним національним і міжнародним підприємствам та організаціям з 1992 року, офіси компанії розташовані в Києві та Львові. Але крім цього KPMG має офіси у 143 країнах світу, в яких працює понад 265 000 спеціалістів. І ти також можеш стати частиною цього професійного комьюніті!

Чому KPMG?

Корпоративна культура компанії ґрунтується на п’яти цінностях: порядність, бездоганність, сміливість, співпраця та позитивні зміни. KPMG – це саме те місце, де тебе цінуватимуть не тільки як колегу або співробітника, але в першу чергу – як людину. Саме тому працівники компанії мають такі переваги як:

✔️ Конкурентна зарплатня + бонуси.

✔️ Медична страховка.

✔️ Стоматологічний план.

✔️ Програма оздоровлення (відвідування спортзалів і басейнів, вакцинація від грипу, медогляд, перевірка зору, дні фруктів та ін.).

✔️ Страхування життя та втрати працездатності.

✔️ Страхування критичних захворювань.

✔️ Просування по кар’єрних сходах.

✔️ Навчання та розвиток.

✔️ «Нагороду Браво» – програму визнання KPMG, яка нагороджує співробітників, що продемонстрували особливі успіхи.

✔️ Гнучкий графік роботи.

✔️ Години волонтерства – години, що оплачуються, коли ти допомагаєш місцевим спільнотам.

Це дозволяє спеціалістам бути успішними як у професійному, так і в особистісному плані – будувати цікаву професійну кар’єру і повноцінно насолоджуватися своїм особистим життям.

“Хочу в команду, але в мене немає досвіду. Що робити?”

З KPMG це не є проблемою. Якщо ти хочеш розвиватись та отримувати практичні знання від експертів – кращого місця за KPMG для себе ти просто не знайдеш. 

Компанія на регулярній основі публікує вакансії для студентів та випускників. І в який би підрозділ ти не потрапив – аудит, податкові та юридичні послуги, консалтинг або інфраструктура – ти все одно потрапиш в середовище, що кидає виклик твоїм скілам. Це середовище, де застосовуються провідні технології. Місце, де співпраця – це спосіб життя, де твій внесок може мати реальне значення для колег, клієнтів і спільнот.

Сьогодні тобі неймовірно щастить, адже у компанії якраз є актуальні відкриті позиції! Не зволікай і хапай можливість унікального кар’єрного розвитку в міжнародній компанії 😉

Поділитися:

Facebook
Telegram
Email

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з актуальними вакансіями та корисними матеріалами